russian dating london ulm singletreff berlin marlon rating video chat app 18 html5 single frauen hamburg boxen whatsapp flirten tips training

UW EIGEN EXPOSITIE In
Het Creatief Centrum Weesp

Klik dan op de onderstaande knop, meld je aan en wie weet exposeer jij wel in het Creatief Centrum Weesp!

Open Atelier

U kunt tijdens onze openingstijden met of zonder eigen materiaal zo maar bij het Creatief Centrum Weesp binnenlopen en zich laten bekwamen in verschillende technieken. U betaalt per bezoek en geniet van de kunstzinnige sfeer met een lekker kopje thee of koffie.

Exposities voor leden

Voor de leden van het Creatief Centrum Weesp bestaat er een mogelijkheid om te exposeren. U kunt dan een gedeelte- of het hele atelier voor een periode gebruiken en daarmee uw genodigden zelf ontvangen.

Exposities voor niet leden

De geïnteresseerde kunstenaars die nog geen lid zijn van het Creatief Centrum Weesp kunnen ook gebruikmaken van zowel het atelier als de expositieruimte. Het Creatief Centrum Weesp hanteert voor deze mogelijkheid specifieke condities.

Veel Gestelde Vragen

Moet ik zelf voor ophangsystemen zorgen om mijn schilderijen op te hangen?

Nee, alle muren van het atelier zijn voorzien van een ophang railsysteem. Dit betekend dat u alleen uw kunstwerken dient mee te nemen naar het Creatief Centrum Weesp.